Sobre nosaltres

ESTRUCTURAS ALCOMETAL, SLU

Amb una llarga experiència al sector metal·lúrgic, a ESTRUCTURAS ALCOMETAL, estem especialitzats a la fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques, cobertes i façanes.

Comptem amb un equip multidisciplinar i qualificat, especialitzat i amb una llarga trajectòria al sector, que està en constant formació i a l’avantguarda de les últimes tècniques per la fabricació d’estructures.   

A les nostres instal·lacions de 2.500 m2cada projecte passa, sota la supervisió d’un responsable, per cada un dels nostres departaments.

Comercial: confecciona i valora cada treball mitjançant pressupost. Establint l’òptima qualitat de material per a cada obra, terminis de lliurament i millor preu.

Oficina tècnica: estudia, defineix i desenvolupa el disseny, mesures i plànols d’acord amb les indicacions i expectatives de cada client. Mitjançant el sistema de desenvolupament  BIC  i obtenint una traçabilitat exacta de cada peça que forma part del projecte.

Taller: aplec de material, preparació mitjançant tall i perforacions, embasta i soldadura, imprimació i aplicació de diferents tractaments superficials.

Muntatge: anivella i ajusta tots els elements necessaris per finalitzar el projecte inicial.

Aquest procés assegura que cada projecte es desenvolupa de manera òptima, des de la fase inicial fins a l’execució.

L’objectiu final és oferir als nostres clients la millor solució i execució dels seus projectes, de manera individualitzada i eficient..

Consulti els nostres serveis per veure que el seu projecte estarà a les millors mans.