Serveis

 
Servicios

Tots els departaments de la nostra empresa estan en constant comunicació amb la finalitat que cada tasca realitzada sobre l’obra quedi documentada i així tots els integrants de el personal implicat comptin amb informació fidel i actualitzada de tots els processos que s’apliquen a el material i a el projecte.

  • Comercial: els nostres comercials li ajudaran a perfilar perfectament el seu projecte. Escoltant les vostres propostes i aconsellant-li sobre els materials, qualitats i eficients formes de construir.

 

  • Oficina Tècnica:  al nostre departament tècnic, el seu projecte prendrà forma. El nostre equip de disseny i enginyeria projecta i confecciona els plànols de tots els nostres treballs, de manera personalitzada i professional.

 

  • Pressupost Personalitzat: Una vegada el disseny es l’idoni per al projecte i per al nostre client, professionals confeccionaran, de manera personalitzada, el corresponent pressupost. Sempre amb els millors materials i qualitats, ja que treballem amb el proveïdors més consolidats i major prestigi del sector.

 

  • Fabricació Pròpia: les nostres instal·lacions estan formades per tres naus individualitzades per, preparar el material, fabricar i pintar cada treball. A totes aquestes fases treballa un equip format i professional. L’equip encara que té una demostrada experiència al sector, està en constant formació.

 

  • Muntatge: ESTRUCTURAS ALCOMETAL, utilitza el seu propi equip especialitzat en el muntatge d’estructures, façanes i cobertes. Estan especialitzats i formats per treballar a altures i a tot tipus de projectes, sent així un valor eficient i segur de la nostra empresa.

 

  • Servei Postvenda: els nostres clients tenen la seguretat i garantia que sempre compten amb nosaltres per a resoldre qualsevol incidència que pugui aparèixer després de la finalització del projecte.

 

Visiti la nostra secció d’obres realitzades per veure tot el que li podem oferir.